Alaska Pollack med tomatsalsa

Ingredienser

4 stk.
Alaska Pollack fileter
500 g
tagliatella
500 g
faste modne tomater
1 stk.
hvidt salatløg
1-2 fed
hvidløg
1 stk.
rød chilipeber
2 spsk.
olivenolie
2-3 spsk.
limesaft
 
salt og peber
1-2 spsk.
koriander

Fremgangsmåde

Kog tagliatellaen i rigeligt saltet vand.

Steg Alaska Pollack fileterne på en pande i lidt olie.

Skær tomaterne i både, skær kernerne og den grønne stilk ud af hver båd, skær dem i små tern. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Flæk chilipeberne og skrab de hvide kerner ud. Skær den i bitte små tern. Bland tomater, løg, hvidløg, og chili med olivenolie og limesaft og smag til med salt, peber og koriander.

 

Produkter

TemplateTags() in code (Designs/Dwsimple/_parsed/Recipe.parsed.cshtml). Remove before going live...