Beskrivelse
Miso-suppe med edamame
Ingredienser
- 60 g
- trådnudler
- 85 g
- shiitake eller champignon
- 2 tsk.
- canolaolie
- 3 stk.
- forårsløg
- 1 stk.
- lille gulerod
- 1 kop
- frosne afskallede edamame
- 150 g
- baby spinat
- 1 tsk.
- revet frisk ingefær
- 4-6 spsk.
- mørk miso
- 1/4 tsk.
- ristet sesamolie
Fremgangsmåde
Dæk nudlerne med vand i en skål og sæt til side.
Skær svampene fint. Varm olien i en suppegryde. Tilføj de fint snittede hvide dele af forårsløgene, svampe og gulerødder. Kog over medium-høj varme i cirka 2 minutter. Tilsæt 5 kopper vand og bring i kog. Tilføj edamame og kog i 4 minutter.
Hæld vandet fra nudlerne og hæld dem i gryden med spinat og ingefær. Reducér varmen til medium-lav og kog indtil bønnerne er møre, men stadig faste. Tilsæt det grønne fra forårsløgene.
Blend 4 spsk. miso i 1 kop varmt vand. Reducér varmen til lav og rør miso til suppe.