Vannamei tigerrejer, kogt, m/halevifte str. 26-30, 31-40, 41-50


Varenummer: 1405


Beskrivelse


Salat med sorte tiger rejer

Ingredienser

12 stk.
Vagtelæg
12 stk.
Cherry tomater
200 g
Ruculasalat
100 g
Friske bønner
4 stk.
Tigerrejer (optøet)
1 spsk.
Olivenolie
1 spsk.
Rød balsamicosauce
1/2 tsk.
Havsalt
1/4 tsk.
Sort peber

Fremgangsmåde

Kog æggene. Pil dem og del dem i halve. Skær tomaterne i halve. Skyl ruculaen grundigt, og læg dem på et viskestykke.

Nip bønnerne. Hæld kogende vand over bønner i en skål, og lad dem ligge i 30 sekunder. Skyl dem i koldt vand.

Anret salat, bønner og asparges på tallerkener. Top med æg, tomater og rejer. Serverer olivenolie, balsamico, salt og peber til salaten.

Rejer i sur sød sauce (Sot Chua Ngot)

Ingredienser

6 stk.
Vannameirejer
3 stk.
finthakkede hvidløg
1 spsk.
sesamolie
2 spsk.
skalotteløg i skiver
1 stk.
gulerod i tern
1 stk.
grøn peberfrugt i tern
1 stk.
rød chili i tern
1 spsk.
sukker og salt og peber
1 tsk.
tomatsauce
2 spsk.
lagereddike
1 spsk.
maizena, udrørt i lidt vand

Fremgangsmåde

Sautér hvidløg gyldent i olie.

Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber. Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike. 

Lad det hele koge op og rør maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring. 

Svits rejerne og servér saucen som dip eller tilbehør.


Andre kunder har også kigget på