Beskrivelse
Pangasiusfilet på grønsagsbund
Ingredienser
- 2 stk.
- pangasiusfileter
- 1 stk.
- squash, skåret i stave
- 1 bdt.
- friske asparges, skåret i stykker
- 3 stk.
- store gulerødder, skåret i stave
- 1 tsk.
- karry
- 1 stk.
- limesaft
- salt, peber, olie
Fremgangsmåde
Grønsagerne renses og snittes. Karryen svitses i olien. Herefter svitses grønsagerne i meget kort tid og krydres med salt og peber. Hæld grøntsagerne i et ovnfast fad.
Pangasiusfileterne krydres på begge sider med salt og peber. Placér Pangasiusfileterne ovenpå grønsagerne og pres saften fra 1 lime over. Bag retten i ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Serveres med ris eller nye kartofler.